Lylyisten Yhteisten Vesialueiden Osakaskunta kartalla

Osakaskunnan vesialue sijaitsee Lohjanjärven Isonselällä ja sen pohjoispuolella, Lylyisten ”niemen” ympärillä. Vesialueeseen kuuluvat myös alueet länsireunassa Karhuniemen ympärillä ja itäreunassa Isosaaren niemen länsipuolella. Äärimitoiltaan osakaskunta on n. 4,5 km x 3,5 km suuruinen. 

Maanmittauslaitoksen kiinteistörekisteriotteen mukaan vesialue on 6384699 m²:n kokoinen mikä tekee siitä Lohjanjärven toiseksi suurimman yhteisen vesialueen osakaskunnan. Sen kiinteistötunnus on 444-427-876-1. Kiinteistön vahvistetut tiedot voi pyytää Maanmittauslaitokselta. Tuore kiinteistörekisteriote tässä. LYVO:n virallisten tietojen osuus löytyy täältä.

Klikkaamalla allaolevaa kuvaa saat suurennettavan kuvan kartasta tähän selainikkunaan. Lohjan kaupungin tarkassa vektoripohjaisessa karttapalvelussa (josta allaoleva kuvakaappaus on tehty) pystyy www-selaimen avulla tarkastelemaan LYVOn alueen rajautumista yksityiskohtaisesti ja valitsemillaan paikka-  ja kiinteistötiedoilla. 

Lylyisten alueesta voit lukea lisää täältä.

Tätä sivua on päivitetty viimeksi 28.5.2021

Lohjanjärvi kuuluu Karjaanjoen vesistön kalatalousalueeseen joka muodostettiin vuonna 2019 neljästä, samalle maantieteelliselle alueelle sijoittuneista ja lakkautetuista kalastusalueista (Lohjanjärvi, Hiidenvesi, Karjalohja – Sammatti ja Nummi-Pusula.)

Vesillä moottoroidusti liikkuville huomio: LYVO:n alueella on virallinen nopeusrajoitusalue, joka on myös alueella selkeästi merkitty kyltein. Pyydämme noudattamaan rajoituksia tarkasti. Muita yleisiä ohjeita alueen ympäristön ja alueella oleskelevien huomioimiseksi täältä

Naapuriosakaskunnat

LYVO:n vesialueen ”rajanaapureina” ovat mm. Outamo-Varolan (itäpuolella) ja Paloniemen vesialueet (länsipuolella.) Klikkaamalla viereistä karttakuvaa saat suurennoksen joka esittää naapureina olevien vesialueiden kiinteistönumerot.